Розробка сайтів Львів - складний процес і, найчастіше, складається з наступних етапів:

1). Постановка завдання
Перед тим як приступити до розробки сайту, необхідно визначити цілі і завдання проектованого ресурсу. У залежності від цього визначається структура і тип сайту. Наприклад:

- Інформаційний портал
- Сайт-візитка
- Корпоративний сайт
- Електронний магазин
- Промо-сайт
- Комбінація представлених вище типів

Позначається цільова аудиторія Вашого представництва в мережі Інтернет. Визначається, наскільки часто буде оновлюватися вміст сайту, стиль і навігація ресурсу. У ході переговорів з клієнтом з'ясовуються його переваги, побажання щодо майбутнього проекту.

2). Розробка графічного дизайну
На цьому етапі створюється робочий макет дизайну, що враховує фірмовий стиль і логотип компанії. Основні вимоги, яким слідують при розробці дизайну - це забезпечення користувачам зручної роботи з сайтом, оптимальна швидкість завантаження web-сторінок, а також ексклюзивна, що запам'ятовується, стильна графіка. Всі варіанти дизайну обов'язково узгоджуються клієнтом.

3). HTML-кодування
Верстка сторінок в HTML-код. Верстальник перетворює макет Вашого сайту для того, щоб можна було працювати з ним у мережі Інтернет. Вибір оптимального варіанту для сторінок і зображень для їх швидкого завантаження, також для полегшення реєстрації в пошукових системах.

4). Web-програмування
Сучасний і актуальний сайт - це не тільки інтернет представництво компанії, з його допомогою можна працювати з відвідувачами сайту, обробляючи замовлення, обмінюватися важливою інформацією. Також, наші фахівці розробляють спеціальні системи, які автоматизують роботу з сайтом. Налаштування цих систем і модулів виробляється на даному етапі роботи за проектом.

5). Тестування
Детальна перевірка роботи і якості сайту в різних умовах, функціонування в різних типах браузерів. Перевірка роботи всіх розділів сайту, посилань, коректного відображення картинок. У процесі тестування виправлення будь-яких помилок: граматичних або програмних.

6). Публікація в мережі Інтернет
Вибір місця для розміщення web-ресурсу в мережі Інтернет (хостінг). Допомога у виборі, реєстрації імені для сайту (доменного імені). Безпосереднє розміщення сайту в мережі Інтернет.